Organizația din Beclean a Partidului Mișcarea Populară și-a ales duminică, 26 noiembrie, structura de conducere.

În urma voturilor membrilor partidului, consilierul local Caius Cârcu, de profesie jurist, a fost ales în funcția de președinte al PMP Beclean. Acesta a transmis faptul că „votul de încredere al colegilor săi îl onorează, dar îl și obligă totodată” să se implice mai mult în binele comunității.

 

„Astazi, 26 noiembrie, Organizatia PMP Beclean si-a ales structura de conducere in prezenta domnului deputat de Bistrita Nasaud, Ionut Simionca. Am primit un vot de incredere din partea membrilor PMP Beclean, am fost ales presedintele Organizatiei PMP Beclean, ceea ce pentru mine este foarte important, ma onoreaza si ma obliga in acelasi timp.

Ma bucur ca incet, incet si aici la Beclean se coaguleaza o echipa unita, formata din oameni responsabili, implicati si dornici sa contribuie la o schimbare in bine a comunitatii noastre.

In curand vom inaugura aici la Beclean un birou parlamentar al dlui deputat Ionut Simionca, un spatiu deschis tuturor cetatenilor, unde vrem sa facem intalniri si dezbateri in care sa oferim si sa primim idei, sa initiem proiecte si sa impartasim planuri de viitor care apoi sa le transpunem in initiative legislative la nivel local si national.

Am promis si ne onoram aceasta promisiune.

Vrem sa eliminam ruptura si distanta dintre cetateni si politicieni, vrem sa ii ascultam pe cetateni si sa empatizam cu problemele lor, pentru ca numai asa le putem cunoaste si putem sa contribuim la rezolvarea lor.Va multumesc stimati colegi pentru increderea acordata!”, este mesajul pe care Caius Cârcu l-a transmis duminică seara pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim faptul că la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Caius Cârcu a candidat pe listele PMP pentru un loc în Senatul României, chiar de pe prima poziție, însă partidul său nu a obținut suficiente voturi la nivel județean pentru ca beclenarul să ajungă acolo unde și-a propus.

Singurul din PMP care a ajuns atunci în Parlamentul României este deputatul Ionuț Simionca, cel care a participat duminică la alegerile PMP Beclean și care este președintele PMP la nivel județean.