Cristian-Nicolae Lorinț, zis „Crețu”, va fi condus duminică pe ultimul drum. Tânărul, care a murit chiar de ziua lui de naștere într-un tragic accident de circulație, a fost depus deja la Capelă, acolo de unde toți cunoscuții își pot lua rămas bun de la el.

Slujba de înmormântare este programată pentru duminică, după ora 13.00.

Sfâșiată de durere, Iulia, sora lui „Crețu”, a transmis vineri seara un mesaj emoționant legat de dispariția fratelui său.

Sufletul meu bun,te iubesc peste masura. As da orice sa vii inapoi, as vrea sa stiu ca ma auzi sa-ti spun ce nu am reusit. Esti sufletul meu…„, a scris Iulia Mihaela pe pagina ei de Facebook.

Reacțiile apropiaților familiei Lorinț nu au întârziat să apară, mulți fiind șocați de cele întâmplate.

„Condolante?! Stiu cât de mult îl iubeai cu câtă dragoste vorbeai despre el și grija sa nu îi lipsească ceva.O pierdere enorma și nimeni nu îl poate înlocui.Imi pare foarte rău Iulia cele întâmplate.Dumnezeu sa îl aibă în grija lui!!!”, a scris Iulia Moga.

„Iulia draga, nu am cuvinte sa imi exprim durerea ce o simt gandindu-ma cat suferi tu… Am auzit de caz dar nu am citit nimic despre el, dar azi dimineata am vazut postarea ta si am facut legatura:((( imi pare atat de rau, Dumnezeu sa il vegheze si pe voi sa va intareasca:(„, a completat Florina Oltean.

„Condoleante …..Dumnezeu sa va dea putere si sa va ganditi ca de acolo de sus un Inger va va veghea mereu….:(((„, a mai menționat și Cristina Retegan.

Vă amintim, „Crețu” a murit în noaptea de miercuri spre joi într-un teribil accident de circulație la Șieu-Măgheruș. El a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta și a ajuns cu mașina într-un cap de pod. Imediat după impact, Fordul Focus pe care îl conducea a luat foc imediat, fiind plin de artificii și petarde pe care „Crețu” și le-a cumpărat special pentru cheful de ziua lui pe care urma să îl dea sâmbătă.

Din nefericire, pentru tânărul beclenar care împlinise vârsta de 22 de ani chiar în noaptea accidentului, nu s-a mai putut face nimic, el a rămânând prins între fiarele contorsionate, iar rănile suferite fiindu-i fatale.