O crimă oribilă a zguduit în noaptea de miercuri spre joi comunitatea spaniolă, dar și cea română, din localitatea Arganda del Rey, de lângă Madrid. Un tânăr român și-ar fi ucis fosta iubită cu brutalitate, după care s-ar fi sinucis.

Polițiștii spanioli au fost anunțați despre incident cu puțin timp după miezul nopții, când o apropiată a tinerei a anunțat faptul că i se pare că s-a întâmplat „ceva ciudat” acasă la tânăra ucisă.

Potrivit presei spaniole, când au ajuns la fața locului, oamenii legii au fost șocați de ceea ce au descoperit: tânăra româncă avea un cuțit înfipt în gât și multiple răni provocate de o armă albă, iar fostul ei iubit era spânzurat în casă.

Cel mai probabil, susțin anchetatorii, tânărul în vârstă de 29 de ani ar fi atacat-o pe fosta lui iubită (25 de ani) cu un cuțit de bucătărie, iar aceasta, în încercarea ei de-a se apăra, a fost tăiată de nenumărate ori la nivelul brațelor. A cedat însă, iar cuțitul i-a rămas înfipt în gât, provocându-i moartea. Tânărul de 29 de ani s-a spânzurat apoi, cu o funie.

Cine sunt cei doi?

Identitatea celor doi a fost dezvăluită joi pe rețeaua de socializare Facebook, acolo unde Florin Cilică a publicat câteva fotografii cu „fericita pereche” pe vremea când erau împreună. Ambii sunt originari din județul Bistrița-Năsăud, și ar fi format un cuplu până nu de multă vreme. Ea se numește Anca Olar și este din localitatea Rebrișoara, iar el, Adi Cotul, zis Ghinău, din orașul Năsăud.

Interesant este faptul că în data de 1 iulie, Adi Ghinău a publicat o fotografie pe Facebook pe care scrie: „Par o persoană calmă, dar în mintea mea te-am omorât deja de trei ori”.

Sursa: www.VoceaTransilvaniei.ro