„O seară pe care nu o vom uita niciodată”, asta au spus la unison mii de oameni care s-au adunat duminică seara la Beclean pentru a sărbători împreună Zilele Orașului.

Faptul că trupa de renume Carla’s Dreams a fost cap de afiș la Zilele Becleanului 2018 s-a observat încă de la ora 21.30, când spre Piața Mare din Beclean au început să se îndrepte o mulțime de persoane.

Pe DN17 se circula bară la bară, iar între blocuri erau așa de multe mașini parcate încât nu puteai arunca un ac. 

În jurul orei 23.00, după reprezentațiile foarte bune ale Biancăi Cristea și a celor de la Alb&Negru, pe scena amplasată în Piața Mare au urcat membri trupei Carla’s Dreams. 

Artiștii au fost aplaudați minute în șir, iar cele mai cunoscute piese ale lor au fost cântate la unison de către toți cei prezenți.

Mai mult, la sfârșitul concertului toți fanii strânși la concertul de la Beclean au aprins lanternele telefoanelor creând o imagine de vis.

„A fost cel mai numeros public din câte ediții au existat până acum la Zilele Orașului Beclean, așa de plină piața nu a mai fost niciodată”, a spus în exclusivitate pentru Știri din Beclean unul dintre organizatori.

După concertul Carla’s Dreams mii de oameni s-au bucurat împreună de un foc de artificii pregătit de organizatori.

Vă amintim faptul că și vineri seara au fost focuri de artificii, marcând-se în felul acesta organizarea mai specială a Zilelor Becleanului 2018, sub egida Centenarului României.

Anul acesta ediția Zilelor Orașului Beclean a fost cea cu numărul XVI, iar localitatea a împlinit 783 de ani de la prima atestare documentară, precum și 50 de ani de când a fost ridicată la rang de oraș.