Spitalul din Beclean are o nouă imagine, după procesul de reabilitare termică la care a fost supus în ultimul an! Pe lângă modernizarea în partea exterioară, unitatea spitalicească a beneficiat și de investiții destinate dotării cu aparatură medicală de ultimă generație. 

Primarul Nicolae Moldovan a postat în mediul online o galerie foto cu Spitalul Orășenesc Beclean în care se vede cu ochiul liber schimbarea.

„Dacă investiția în educație este o prioritate pentru Beclean, la fel de importantă este și investiția în infrastructura pentru sănătate!
Pentru asta, în anul 2015 s-au derulat lucrări ample pentru modernizarea Spitalului orășenesc Beclean şi a Ambulatoriului Integrat al Spitalului. Lucrările au început în anul 2014, iar din 2016 beclenarii se vor putea bucura de o unitate medicală modernă şi bine echipată. Reabilitarea exterioară a constat în anveloparea termică şi fonică, înnoirea acoperișului, dar şi schimbarea geamurilor vechi cu tâmplărie PVC de calitate.
Investiția de la Spitalul Orăşenesc s-a derulat în mai multe etape consecutive, iar prin această ultimă intervenție spitalul a fost complet modernizat. De menționat faptul că în perioada 2012-2014 s-a lucrat la modernizarea interiorului spitalului și a fost cumpărată aparatură medicală de ultimă generaţie”, este mesajul pe care primarul Nicolae Moldovan l-a transmis pe pagina lui de Facebook tuturor beclenarilor.