Un meci amical de fotbal disputat între viitorii absolvenți ai Colegiului Național „Petru Rareș” Beclean și profesorii lor s-a încheiat cu o victorie clară a dascălilor, dar și cu o lecție de viață oferită absolvenților.

„Munca în echipă este tot ce contează”, cel puțin asta reiese dintr-un mesaj special transmis joi seara pe pagina de Facebook a Revistei Esentza de către directorul Mircea Cristian Nicula.

„FOTBALUL A ADUS ÎMPREUNĂ PROFESORI ȘI ELEVI
Meciul traditional de fotbal, Profesori vs. Absolventi s-a încheiat cu scorul record de 9-1 în favoarea domnilor profesori.
Începutul a fost unul foarte echilibrat dar pe finalul primei reprize domnii profesori au reușit să se domine și să înscrie de mai multe ori.
Absolvenții noștri nu au adoptat o strategie fericită participând cu două loturi. Totodată s-a văzut lipsa unui meci de pregătire care să omogenizeze echipa.
De cealaltă parte profesorii s-au dovedit a fi răbdători și au speculat lipsa de coordonare a echipei adverse. Putem spune că și-au dorit mai mult victoria.
Meci de zile mari pentru profesori!
Pentru absolventi emotiile se pare că au fost mai mari decât ne așteptam si așa se explică faptul că nu au reușit să înscrie de mai multe ori.
Meciul a fost caracterizat de fair-play și asta ne bucură mult.
Acest meci a fost unul amical dar urmează o etapa foarte grea…cea a Examenului de Bacalaureat. Le ținem pumnii și ne dorim să aibă un start bun în viața de adult prin promovarea cu note mari a Examenului de Bacalaureat.”, este mesajul amintit mai sus.

Mai multe fotografii de la meci puteți vedea aici.