Aproape 200 de tineri sportivi din toată țara s-au adunat în acest sfârșit de săptămână la Beclean, pentru a concura la competiția de înot „Cupa Someș”, aflată la cea de-a doua ediție.

Deși premiile pe care cei mai buni înotători de performanță le primesc sunt unele simbolice (cel mai mare fiind de doar 120 de lei oferit înotătorului care obține cel mai mare punctaj cumulat la toate probele, restul fiind vouchere în valoare de 12, 8 sau 5 lei pentru locurile I, II, respectiv III), entuziasmul tinerilor la toate cele trei reuniuni a compensat totul cu brio.

Bazinul didactic de înot din Beclean a găzduit competiția la care au participat 199 de tineri de la 14 cluburi din țară: Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, C. S. Aqua Baia Mare, As. Cl. Sp.Tibi Bistrița, As. Cl. Sp. Contratimp Câmpina, Cl. Sp. H2O Team TîrguMureș, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Cl. Sp. Municipal Satu Mare, As .Cl. Sp. Nada Florilor Fălticeni, Cl. Sp. Școlar Gura Humorului, Școala Generală nr.3 Suceava, Cl. Sp. Școlar TîrguMureș, Cl. Sp. Universitar Suceava, As. Cl. Sp. Delfinii Turda și Swim to Perfection Miercurea Ciuc.

Concursul s-a desfășurat în perioada 14-15 octombrie și a fost organizat de Clubul Sportiv Tibi din Bistrița, ediția din acest an fiind un proiect finanțat nerambursabil din bugetul județului Bistrița-Năsăud și sprijinit îndeosebi de Primăria Orașului Beclean. Competiția a beneficiat și de sprijinul unor sponsori.

Rezultatele finale pot fi consultate AICI.