Ministrul Educației Naționale, doamna Ecaterina Andronescu, a fost joi într-o scurtă vizită de lucru la Beclean, însoțită de către Inspectorul Școlar General BN, Camelia Tabără.

“Doamna Ministru a fost la Primăria Beclean unde a semnat în Cartea de Onoare și astfel i-am putut prezenta toate proiectele educaționale aflate în derulare în orașul nostru. Am discutat și despre susținerea tuturor proiectelor de modernizare a instituțiilor de învățământ beclenare.

După vizita la sediul Primăriei, am fost cu Ministrul Educației Naționale în vizită la Liceul Tehologic Agricol, apoi la Colegiul Național “Petru Rareș”, Liceul Tehnologic “Henri Coandă” și am văzut împreună Campusul Școlar.

La final, doamna Ecaterina Andronescu s-a întâlnit cu echipa de Robotică “Esentza”.

Toate proiectele noastre din sfera învățământului au fost apreciate de către doamna Ministru și sunt încrezător că vom avea în continuare sprijinul MEN în continuarea dezvoltării acestui domeniu prioritar pentru orașul nostru”, a transmis primarul Becleanului pe pagina sa de Facebook.

Ecaterina Andronescu s-a aflat de miercuri în județ pentru o vizită de lucru.

Joi dimineața a discutat cu directorii școlilor din județ despre schimbările care vor avea loc în următoarea perioadă în învățământul românesc.