Beclenarii cu suflet mare vor putea participa sâmbătă la un spectacol caritabil, organizat pentru ajutorarea unei mămici bolnavă de cancer.

Evenimentul va avea loc în data de 12 noiembrie, de la ora 17.00, la subsolul Catedralei din Beclean și toți participanții se vor putea bucura de un spectacol de muzică și dans, în timpul căruia se pot dona bani pentru bistrițeanca Adriana Buzan, care are nevoie de tratament în Turcia.

„Dragii mei, pentru ca Becleanul mereu a dat dovada de solidaritate ne-am gandit ca si de aceasta data sa intindem o mana de ajutor aproapelui nostru. Multi dintre prietenii mei si nu numai, stiu deja cazul doamnei Adriana Buzan de la Bistrita (mămica diagnosticata cu cancer) și, pentru a-i arata ca si noi ii suntem alaturi ne-am gandit sa organizam un mic „spectacol” caritabil in favoarea dânsei pentru a putea ajunge la tratament in Turcia. Asadar, Protopopiatul Ortodox Roman Beclean, Clubul Elevilor, Casa de Cultura impreuna cu Asociatia Mereu Impreună, avand sprijinul unei doamne deosebite, Iulia Ionela Dragu, ne-am gandit sa venim in ajutorul suferintei acestei tinere mamici si va invitam pe data de 12 noiembrie ora 17.00 sa fim prezenti in numar cat mai mare la acest spectacol caritabil care va avea loc la subsolul Catedralei orasului nostru.  Printre invitati se numara si Radu Arcalean, Mariana Harosa, Marius Varga, Ratiu Daniel etc. Vom avea si trupe de dans si multe alte surprize!”, a transmis Mihaela Săliștean pe pagina de FB „Dar din dar se face Rai Beclean”.

Elevii Colegiului Național „Petru Rareș” Beclean, implicați în spectacolul caritabil

Printre cei care vor participa activ la spectacolul caritabil se numără și mai mulți elevi ai Colegiului Național „Petru Rareș” Beclean, sprijiniți de profesoara Alexandra Săsărman.

„Am început colaborarea cu Laura Molnar, Asociația Sol Mentis, in urma căreia am stabilit sa implementam in scoala diferite proiecte. In urma Simpozionului organizat in octombrie, am stabilit ca vom organiza activități pana la sfârșitul anului. Prima activitate a fost proiectul „De la umilinta si excludere, la participare: Eradicarea saraciei in toate formele ei” Beclean! Acum, elevi de la CNPR vor cânta si vor dansa in cadrul unui spectacol caritabil organizat de Mihaela Salistean, fondatoarea grupului „Dar din dar se face Rai” Beclean”, a precizat pentru Știri din Beclean profesoara Alexandra Săsărman.

image