Bucurie mare la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică „Bethesda și Floricica” din Beclean, acolo unde marți a fost organizat un spectacol care să marcheze trecerea în Noul An.

Maestrul Petre Petruse și invitații săi au fost cei care au reușit prin cântecele lor să însuflețească atmosfera și să aducă zâmbete pe chipurile tuturor celor prezenți.

 

„Dumnezeu a făcut o minune astăzi. Bătrânii și tinerii din Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică „Bethesda și Floricica” au avut inimile și sufletele pline de bucuria colindelor și cântecelor oferite de marele maestru Petre Petruse și nepoții acestuia, frații Turda. A fost o atmosferă înălțătoare, pe care toți cei prezenți o vor ține minte mereu. Au luat parte la evenimentul deosebit primarul Nicolae Moldovan, viceprimarul Ștefan Mathe, consilierul local Melania Abodi, precum și o parte din sponsorii și colaboratorii Centrului printre care familia Susa Mircea și învățătoarea Ioana Doroș care au adus alimente”, a menționat pentru Știri din Beclean doamna doctor Letiția Vlăduțiu, coordonatoarea Centrului.

În plus, aceasta împreună cu bătrânii și tinerii din Centru si cu toți angajații le urează tuturor un An Fericit, iar bucuria care au simțit-o azi prin toate cântecele sa îi însoțească tot anul.

Ce a reprezentat momentul artistic pentru pacienți?

„Pot spune că au simțit cu toții ce înseamnă bucuria adevărată, au avut lacrimi de fericire. Deși așa ‘cerniți’ cum sunt, fețele le sclipeau de la lacrimi, iar asta este extraordinar pentru ei”, a subliniat Natașa Bindea, psihopedagogul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică „Bethesda și Floricica” Beclean.