Un bărbat a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de către doi tineri într-un bar din Beclean, în noaptea de marți spre miercuri.

Totul s-a petrecut aparent fără un motiv anume, cel puțin asta au spus în exclusivitate pentru Știri din Beclean patronii de la Club 100, locul unde s-a petrecut incidentul în jurul orei 2.30 dimineața. 

În imaginile de pe camerele de supraveghere, se vede clar cum unul dintre presupușii agresori se năpustește din senin asupra victimei.

În apărarea tânărului agresat a sărit imediat femeia care lucrează la bar, însă aceasta nu a putut opri bătaia. Femeia a încercat de mai multe ori să stopeze conflictul, iar în cele din urmă a apăsat butonul de panică pentru solicitarea ajutorului.

Din fericire, atât firma de pază și protecție, cât și polițiștii au ajuns imediat la locul incidentului, iar cei doi tineri au fost prinși la scurt timp după bătaia din bar.

Victima a depus deja plângere la Poliție, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru cercetări.

„La fața locului polițiștii au identificat doi tineri, unul de 16 ani din județul Mureș, respectiv altul de 18 ani din comuna Uriu, care ar fi agresat fizic un bărbat de 34 de ani din satul Bretea, comuna Șieu-Odorhei. Incidentul s-ar fi iscat din cauza unor neînțelegeri pe fondul consumului de alcool. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe”, a precizat pentru Știri din Beclean agentul principal de poliție Diana Pintea, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi presupuși agresori riscă să ajungă după gratii.

ACTUALIZARE, joi, 5 aprilie:

Surse din Poliție au spus pentru Știri din Beclean faptul că este posibil ca victima să se împace cu agresorii săi, plângerea depusă fiind doar una prealabilă. În acest caz, oamenii legii nu pot să ia nici o măsură administrativă asupra presupușilor agresori, iar dacă această plângere va fi retrasă cazul va fi clasat.

Rămâne de văzut ce decizie finală va lua bărbatul din Bretea în urma bătăii a cărei victimă a fost în noaptea de marți spre miercuri. Cât despre starea de sănătate a acestuia, bărbatul a primit îngrijiri medicale la Spitalul Orășenesc Beclean și, după ce i-au fost curățate rănile, a fost lăsat să plece acasă.

VIDEO AICI