Zilele trecute un cititor Știri din Beclean ne-a transmis o fotografie cu Gabriel Rus (deja bine cunoscutul tânăr din Târlișua care este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe) în care se vedea cum acesta se afla „la plimbare” prin Beclean, însoțit de un prieten.

„Plimbarea” la care se afla Gabriel Rus în data de 6 noiembrie a fost însă una întemeiată, tânărul având o înfățișare la Judecătoria Beclean, prin care a cerut să poată să iasă din arestul la domiciliu preț de câteva ore în perioada 8-10 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Judecatorii din Beclean i-au admis cererea, dovadă fiind încheierea ședinței publicată pe portalul dedicat instanței de judecată, după cum se arată în fotografia de mai jos.

Culmea este însă motivul pentru care Gabriel Rus a cerut să plece la Cluj-Napoca pentru câteva ore în această perioadă, perioadă în care comunitatea s-ar aștepta ca el să stea liniștit acasă, nicidecum pe străzi sau chiar în Cluj-Napoca. Surse din Judecătoria Beclean au spus pentru Știri din Beclean că Gabriel Rus are programată o lucrare la dantură, pentru care ar avea „permisie” de la arestul la domiciliu în fiecare zi din perioada mai sus menționată în intervalul orar 11.00 – 17.00. Chiar miercuri de la ora 13.00 ar avea o intervenție chirurgicală menită să îi repare „zâmbetul”.

Vă amintim că în timp ce Gabriel Rus își repară dantura la Cluj-Napoca, sora taximetristului mort în accidentul de la Coldău se căiește pe Facebook, spunând că familia ei nu mai are liniște și că îi dorește șoferului din Târlișua să „rămână singur pe lume ca un câine”.

Citiți și: MESAJUL SFÂȘIETOR PE CARE SORA TAXIMETRISTULUI CLAUDIU ZEGREAN I L-A TRANSMIS LUI GABRIEL RUS, CERCETAT ACUM ÎN AREST LA DOMICILIU PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ