Dispozitive pentru susținerea sticlelor de vin, suporturi de lumânări sau diferite alte obiecte moderne de decorațiune interioară, pe toate le puteți găsi la expoziția cu vânzare organizată miercuri de Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Beclean.

Evenimentul va avea loc așadar în data de 28 martie, de la ora 10.00, în incinta unității școlare.

Produse unicat realizate de liceeni

La expoziția cu vânzare vor putea participa toți cei interesați să cumpere produsele realizate de către liceenii de la „Henri Coandă”, dar și curioșii care vor să afle cum au fost făcute toate piesele decorative care sunt și unicat.

Sunt așteptați îndeosebi elevii claselor a VII-a și a VIII-a sau părinții lor, care pot astfel să își formeze o idee despre activitatea practică din cadrul Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Beclean. Și, de ce nu, să aleagă în viitor acest liceu după absolvirea gimnaziului.

Cu banii obținuți în urma expoziției, conducerea Liceului va asigura o parte din materia primă de care elevii au nevoie pentru crearea de noi produse inedite.

Pentru mai multe informații referitoare la toate activitățile Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Beclean puteți vizita aici
pagina lor de Facebook sau site-ul lthc.ro