Nou la Beclean! S-a deschis o firmă care le poate crea tuturor clienților un site de la A la Z, cu tot ceea ce implică asta: de la design original, la conținut întreținut și actualizat în mod constant.

Fie că aveți nevoie de un site nou, ori doriți să aduceți o îmbunătățire celui vechi, specialiștii „CASE Software” au soluția potrivită pentru fiecare dintre dumneavoastră.

„Ai nevoie de un site cu tot ce trebuie? Atunci ai venit în locul potrivit! Ne oferim serviciile în realizarea site-ului tău, de la A la Z cu tot ce ai nevoie pentru ca acesta să lucreze pentru tine. De la instalarea lui până la accesorizarea cu tot felul de extraopțiuni. Aruncă o privire pe temele și pe componentele oferite, iar noi îți îmbrăcăm și accesorizăm site-ul conform dorintelor tale. Fie că alegi să îți populezi singur site-ul, ori vrei să ne ocupăm noi de asta, la final vei avea un site la cheie funcțional, care își așteaptă vizitatorii”, a subliniat pentru Știri din Beclean Sergiu Seni, managerul companiei CASE Software, deschisă la Beclean.

Cu o experiență vastă în administrarea afacerii, marketing și web design, managerul Sergiu Seni aduce tocmai de la Timișoara idei bune de pus în practică pentru beclenarii care-și doresc un site profesionist.

„Un website este necesar în orice afacere din zilele noastre deoarece majoritatea dintre noi atunci când suntem în căutarea unui produs sau serviciu preferăm să căutăm pe internet şi să alegem de aici oferta spre care să ne îndreptăm atenţia”, mai adaugă managerul.


„Dar de ce să optaţi pentru un Website All Inclusive? Pentru că indiferent de domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea aveţi nevoie de prezenţă online, aveţi nevoie de un server care să vă găzduiască site-ul în condiţii optime, aveţi nevoie de un website uşor de utilizat de vizitatori, ergonomic, vizibil online şi cu design funcţional pe diverse dispozitive.

Mentenanţa şi administrarea site-urilor sunt printre cele mai importante caracteristici care asigură succesul unei afaceri într-un mediu competitiv cum e cel online. Prin mentenanţă se înţelege acţiunea periodică de actualizare şi întreţinere a site-ului, aducerea la zi a tuturor componentelor site-ului, întreţinerea bazei de date şi realizarea de back-up de date.

Administrarea site-ului se referă la popularea cu date, la găsirea de cuvinte cheie şi tag-uri pentru articole pentru o mai bună indexare pe motoarele de căutare. Aceste lucruri sunt indispensabile pentru ca publicul dumneavoastră ţintă să vă găsescă şi să revină pe site”, mai completează acesta.

Cei interesați pot suna la numărul de telefon 0768 627 771, ori să trimită un e-mail la office@casesoftware.ro.

Avantajul cel mai mare este că specialiștii CASE Software vor comunica online cu toți clienții, astfel aceștia din urmă vor câștiga timp prețios în timp ce site-ul dorit va fi creat cu profesionalism.(P – publicitate)