Firma Serenia face angajări în această perioadă la Beclean, iar oferta de muncă este una atrăgătoare pentru candidați.

Se caută persoane care să muncească în atelierul de producție a accesoriilor din piele, sau în mediul online la magazinul produselor marca Serenia.

Dacă lucrul în atelier presupune confecționarea în mai multe etape a accesoriilor din piele (de la genți, curele sau rucsacuri, la mănuși sau portofele), munca pe site presupune preluarea comenzilor telefonice, pregătirea și plasarea comenzilor către clienți.

Captură foto www.serenia.ro

Candidații ideali trebuie să aibă spirit organizatoric, să știe lucra în echipă și să aibă atenție la detalii.

Persoanele care vor să aplice pentru locul de muncă referitor la comenzile de pe site-ul serenia.ro trebuie să aibă în plus cunoștințe de operare pe calculator și capacitate de comunicare cu clienții.

Experiența în domeniu reprezintă un avantaj.

Pentru ambele locuri de muncă disponibile punctul de lucru va fi sediul atelierului Serenia, situat pe strada Mihail Kogălniceanu, la numărul 33.

Doritorii pot să-și depună CV-ul atât la sediul atelierului, cât și la magazinul Serenia din oraș, de pe strada Șieului. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0757 145 436 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Serenia.

Despre compania Serenia

Potrivit site-ului companiei, Serenia a fost înființată în anul 1999 cu capital 100% românesc, având la bază dragostea pentru arta marochinariei și design de cea mai bună calitate.

20 de ani mai târziu, ne putem mândri de perseverența noastră, fiind printre puținii producători de acesorii din piele naturală de pe piața românească. Unul dintre marile avantaje a acestei linii de producție e că pielea, ca materie primă, este pregătită tot de noi, în cadrul fabricii de prelucrare a pielii pe care compania SERENIA o deține de asemenea începând cu anul 1999.

(P – publicitate)