Firma Termopane Beclean angajează urgent muncitor tâmplărie PVC cu experiență.

Se caută o persoană dinamică, responsabilă și cu spirit de echipă. Experiența în domeniu este condiția minimă la angajare.

Se oferă un salariu avantajos, care poate să crească în funcție de performanțele angajatului.

Cei interesați sunt rugați să sune la numărul de telefon +40 (744) 690 849 pentru mai multe detalii și o programare la interviu.

De asemenea, candidații pot merge personal cu un CV la sediul firmei Termopane Beclean, pe strada Parcului, numărul 12.

“Dispunem de echipe de montaj calificate, care sunt în măsură să realizeze lucrari de specialitate, oferind garanție. Specialiștii noștri ofera servicii de montaj termopane Bistrita de cea mai buna calitate inca din anul 2000, de aceea ne dorim ca echipa noastră să fie completată cu un cunoscător în domeniu”, a spus pentru Știri din Beclean reprezentanții companiei Termopane Beclean.

Despre Termopane Beclean

Cunoscuta de peste un deceniu ca producator de tamplarie PVC si Aluminiu, firma SC.PROD.COM.DUTU.SRL ofera servicii complete de confectionare rame PVC si Aluminiu si montaj termopane Bistrița, scrie pe site-ul termopanebeclean.ro.

Potrivit sursei citate, firma practică preturi de producator, avand cea mai convenabila oferta din punct de vedere financiar, tamplaria executata de Termopane Beclean fiind de cea mai buna calitate.

Puteti urmări pe pagina de Facebook Termopane Beclean mai multe imagini care vorbesc de la sine.

(P – publicitate)