Locuința mult visată trebuie să aibă neaparat și ferestre de calitate, realizate de profesioniști. Termopane Beclean vine în sprijinul tuturor clienților, din țară sau din străinătate, cu oferte personalizate și consultanță temeinică, în așa fel încât rezultatul final să fie cel dorit.

Fie că vă doriți ferestre noi cu tâmplărie PVC sau aluminiu, uși rezistente la intrarea în locuință sau pentru garaj, Termopane Beclean are soluția potrivită pentru fiecare dintre dumneavoastră.

Vă amintim că Termopane Beclean este una dintre cele mai cunoscute firme din Beclean în domeniul tâmplăriei PVC sau aluminiu.

„Din 2003 și până în prezent, am reușit să dăm calitate produselor noastre prin ambiția și plăcerea noastră de a prelucra sistemele de ferestre și usi din PVC sau ALUMINIU, echipa fiind într-o continuă perfecționare. În 2018 ne adaptăm cerințelor de pe piață și venim cu un management modern, reușind astfel să atingem cele mai moderne cerinte de design, izolare fonică și termică ridicată. Misiunea societății este aceea de a furniza tâmplăria de PVC sau ALUMINIU către parteneri specializați în montarea și revânzarea tâmplăriei produsă în atelierul nostru. Partenerii noștri sunt marile concerne de pe piață ale sistemelor de PVC precum SALAMANDER, WEISS PROFIL, VEKA, aluminiu profil CORTIZO sau ALUMIL”, a precizat Adrian Moldovan, reprezentantul firmei S.C. Prod Com Duțu S.R.L., cunoscută tuturor ca „Termopane Beclean”.

Potrivit acestuia, termenul de execuție al lucrărilor este între 10 și 15 zile lucrătoare.

Pentru cereri de ofertă sau întrebari legate de produsele oferite doritorii pot trimite un e-mail la adresa traianmoldovan15@yahoo.com sau pot suna la numărul de mobil 0744 690 849. De asemenea, puteți merge personal la sediul firmei de pe Strada Parcului nr. 12.

Mai multe fotografii cu lucrările firmei Prod Com Duțu puteți vedea pe pagina de Facebook Termopane Beclean.

 

Compania Termopane Beclean și-a lansat un site nou. Toate ofertele, la un singur click distanță!

Termopane Beclean, una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul tâmplăriei PVC sau aluminiu vine cu noutăți pentru clienți. Iată unde pot fi consultate cele mai bune oferte ale companiei și datele de contact