Surprize inedite pentru copiii din Căianu Mic, comuna celui mai tânăr primar din țară, dar și locul de baștină al Mirelei Retegan, fondatoarea trupei de animație pentru copii. Gașca Zurli va susține un spectacol inedit pentru toți micuții, presărat cu surprize plăcute. Evenimentul va avea loc în data de 23 aprilie, de la ora 18.00 și va fi gratuit pentru toți participanții. 

Cunoscut sub numele de ”Primăvara copiilor”, spectacolul este un cadou din partea primăriei comunei Căianu Mic pentru toți copiii din localitate, dar și din toate comunele alăturate.

Locul de întâlnire dintre personajele de poveste marca Gașca Zurli și spectatori va fi chiar Căminul Cultural din comuna Căianu-Mic, proaspăt renovat.

Cu venirea primăverii ne bucurăm de timpul frumos care ne permite să ne ocupăm de muncile agricole pentru că după cum se știe oamenii din comuna Căianu Mic sunt oameni gospodari, dar este bine să nu uităm nici de micile bucurii. În ultimii patru ani s-a lucrat intens la modernizarea infrastructurii comunitare și educaționale, iar acum dorim să profităm de toate acestea prin organizarea unui spectacol adresat copilașilor. În data de 23 aprilie îi invităm pe toți copiii de pe întreaga vale și din comunele înconjurătoare să vină alături de noi”, a transmis primarul comunei, Paul Știr, prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Biroul de Relații cu Publicul al Primăriei Căianu-Mic.

Potrivit comunicatului citat, evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestări adresate celor mici și a fost organizat la inițiativa părinților și a conducerii școlii din comună.

„Gașca Zurli este cel mai cunoscut brand de animație pentru copii din România, care ține cont și de efectul post-spectacol, având un rol educațional, pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur”, mai precizează Biroul de Relații cu Publicul al Primăriei Căianu-Mic.