Becleanul va avea o grădiniță modernă, la standarde europene.

Cel puțin asta este intenția administrației publice locale din Beclean, care pregătește în această perioadă un proiect de modernizare al Grădiniței „Albă ca Zăpada” din oraș pentru care se va solicita finanțare, cel mai probabil,  cu fonduri europene.

„Un alt domeniu prioritar al administrației publice locale pentru perioada următoare este cel legat de proiectele şi investiţiile de reabilitare, modernizare şi dotare a grădiniţelor şi şcolilor din oraşul Beclean și cartierele aparținătoare.

Ne dorim să îmbunătăţim calitatea infrastructurii de educaţie, pentru asigurarea unui proces de învățare la standarde europene, precum și creşterea participării populaţiei şcolare şi a adulţilor la întreg procesul educațional.

În fotografiile atașate puteți vedea proiectul Grădiniței „Albă ca Zăpada” de pe strada Griviței, pe care îl pregătim zilele acestea pentru finanțare”, a transmis primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook unde a publicat câteva fotografii cu proiectul mentionat.

Vă amintim că zilele trecute edilul-șef al orașului de pe Someș a anunțat depunerea la ADR N-V a patru proiecte importante pentru comunitatea beclenară, în valoare totală de aproape 15 milioane de euro.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Proiecte în valoare de 15 milioane de euro, pregătite să fie depuse la ADR N-V. Primarul Nicolae Moldovan a explicat despre ce este vorba – FOTO