Ce legătură există între un medic de familie iubitor din Lunca Ilvei și orașul Beclean? „Dragostea pentru oameni”, este răspunsul medicului Ștefan Grigore, totodată managerul celui mai nou pub din orașul de pe Someș numit „Gregoire’s Pub”.

Originar din Mizil, dar „adoptat” de Beclean după căsătoria cu o beclenară, Ștefan Grigore (n.r. în prezent medic de familie la Lunca Ilvei) mărturisește faptul că ideea înființării pubului i-a venit după o discuție avută cu soția.

„Am vrut să ies cu soția într-un pub în oraș și nu am avut unde. Apoi am zis ‘hai să-l facem noi’. Și așa ne-am apucat de treabă. Am pus mult suflet în tot ceea ce am făcut aici, sper să fie pe placul tuturor clienților”, a precizat pentru Știri din Beclean managerul Ștefan Grigore.

Potrivit acestuia, Gregorie’s Pub a fost amenajat în stilul puburilor englezești, cu mese și scaune din lemn, fotografii vechi expuse pe pereți decorați cu piatră și alte diverse obiecte specifice, iar ambianța va fi întreținută cu muzică de calitate.

În plus, Gregorie’s Pub își așteaptă clienții cu o gamă extrem de variată de băuturi alcoolice și non-alcoolice, de la bere sau spirtoase, la sucuri, ceaiuri și nelipsita cafea.

Pubul este situat pe strada Liviu Rebreanu, strada cu liceul, la numărul 23, iar marea deschidere va avea loc vineri, 15 decembrie, de la ora 18.00.

Programul este de la 8.00 la 23.00 în fiecare zi de luni până joi, iar în serile de weekend programul este de la 9.00 la 00.00.

 

(P – publicitate)