Campanie de dezinsecție și deratizare la Beclean, programată săptămâna viitoare! 

Administrația locală din Beclean a transmis un    comunicat de presă prin care informează populația cu privire la contractul de colaborare     cu o firmă specializată în domeniul dezinsecției și al deratizării.

„Societatea Comerciala DD CHIM SRL, în colaborare cu Primăria Orasului Beclean, vă aduce la cunoștință faptul că în perioada 19.06.2017 – 22.06.2017, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări de DEZINSECTIE (combaterea insectelor) si DERATIZARE (combaterea rozatoarelor) pe raza domeniului public”, se menționează în comunicat.

Ce substanțe se folosesc și care e antidotul

Potrivit sursei citate, produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupa de toxicitate III.

„Substanta utilizata in cadrul lucrarilor de dezinsectie este DEADYNA. Raticidul utilizat in cadrul lucrarilor de deratizare este RATEX. Antidotul este Vitamina K”, se precizează în comunicatul Primăriei Beclean.

Vă amintim faptul că persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Mai multe informații suplimentare se pot obtine la telefon 0254-715.497.