Bilete de avion, disponibile la Beclean! Persoanele care vor să călătorească în străinătate cu avionul și vor să-și cumpere un bilet la cel mai avantajos preț, pot să facă asta la Beclean, cu ajutorul celor de la Hiticaș Copy Center.

În plus, se poate face și check-in-ul online, astfel oamenii pot uita de grija asta și vor putea economisi timp prețios la aeroport.

Hiticaș Copy Center se află pe strada 1 Decembrie 1918, numărul 2, chiar vizavi de Primaria Beclean. Pentru informații suplimentare sau urgențe puteți suna la numerele de telefon 0745.960.123, 0745.960.120, persoana de contact fiind Ioan-Robert Hiticaș.

Înmatriculări auto, fără bătăi de cap

Tot la Hiticaș Copy Center puteți găsi servicii de înmatriculări auto complete, respectiv efectuarea în favoarea clientului a tuturor etapelor ce trebuie parcurse în vederea înmatriculării unui autovehicul, indiferent că este vorba despre o mașină nouă sau cumparată la mâna a doua, înmatriculată deja în Romania sau care urmează să fie înscrisă în circulație pentru prima dată în țara noastră.