În premieră la Beclean! Tratamente anti-îmbătrânire pentru față și corp, realizate de specialiști cu ajutorul curenților galvanici.

Persoanele interesate de un aspect al pielii mai catifelat, mult mai ferm și bine conturat pot să apeleze la tratamentele realizate cu instrumente bazate pe curenți galvanici, care împreună cu produsele profesionale anti-îmbătrânire pentru corp și față devin combinația ideală pentru obținerea unor rezultate imediate.


„Sunt mămica a doi copilasi și vă mărturisesc faptul că după a doua sarcină am vrut să-mi remediez anumite imperfecițuni ale corpului. Făcând un studiu mai atent, am descoperit tratamentele bazate pe curenți galvanici, care practic aduc beneficii pentru mai multe probleme, atat corporale cât și faciale. Sunt convinsă că mai sunt doamne și domnișoare care vor să își rezolve unele imperfecțiuni, așa ca le aștept cu drag să descopere alături de mine noile tratamente”, a transmis persoana care se ocupă de tratamentele bazate pe curenți galvanici la Beclean.

Persoanele interesate pot lua legătura cu aceasta la numărul de telefon 0754 811 914.

Ce sunt curenții galvanici pulsatori?

Curenții galvanici pulsatori optimizați susțin stimularea pielii și ajută la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii.

Aceștia ajuta la minimizarea si netezirea aspectului grsăimii corporale și al celulitei pentru o înfățișare mai conturată.

(P – publicitate)