Incident șocant la școală! Un copil de 9 ani a fost atacat de un câine chiar în curtea Colegiului Național „Petru Rareș” din Beclean, în timpul unei recreații.

Totul s-a petrecut luni, când elevul de clasa a treia a ieșit în pauză să se joace cu ceilalți copii. La un moment dat, acesta s-a îndreptat către un câine cu intenția de a-i da ceva să mănânce, gest pe care l-ar mai fi făcut și în trecut. De altfel, câinele alb spre care s-a dus,  deși este un câine fără stăpân, ar fi o prezență obișnuită în curtea școlii, pe care copilul atacat îl considera chiar „prietenul lui”.

Cum s-a petrecut incidentul șocant?

Apropiații copilului mușcat de câine au aflat faptul că alți copii ar fi „hârâit” patrupedul, iar atunci animalul a sărit pur și simplu pe băiatul de nouă ani.

Incidentul șocant s-a petrecut sub privirile colegilor micuțului, care au asistat „mască” la întregul incident. Băiatul s-a ales cu mai multe mușcături lângă umăr și cu degetele de la mâna stângă sfâșiate, dar mai ales cu o sperietură groaznică. Din fericire, câinele a fost alungat de lângă copil, înainte ca o tragedie să se poată întâmpla.

Elevul a fost dus de urgență la medic pentru îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

Câinii maidanezi, o problemă în Beclean

Vă amintim faptul că beclenarii au reclamat în luna august prezența câinilor fără stăpân în oraș, numărul lor fiind unul destul de mare. Mai mult, unii cititori Știri din Beclean au spus că patrupedele reprezintă un adevărat pericol pentru cetățeni, din cauza faptului că majoritatea câinilor care se plimbă adesea printre blocuri sunt agresivi.