Incident teribil pentru un taximetrist din Beclean! Un client a murit în timpul unei curse Beclean-Beudiu. Totul s-a petrecut rapid, fără ca șoferul să-și dea seama că bărbatul pe care îl transporta cu taximetrul își dă ultima suflare pe drumul spre casă. 

Culmea este faptul că omul care a murit a fost preluat de taximetrist de la Spitalul Orășenesc Beclean, iar pe drumul de la Beclean spre Beudiu i-a cerut taximetristului să oprească de vreo două ori pentru că i se făcuse rău.

„Mi-a cerut să opresc ca să vomite, dar nu a putut. La un moment dat, s-a lăsat pe banchetă cu capul pe spate, iar eu m-am gândit că a adormit, fiindu-i rău mai devreme. Când am ajuns însă la destinație și i-am spus că am ajuns, el nu răspundea. Atunci mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Omul murise. Am sunat imediat la 112”, a spus în exclusivitate taximetristul pentru Știri din Beclean.

După incident, taximetristul a fost la Poliție pentru a da declarație despre cele întâmplate. Din primele informații, se pare că bărbatul din Beudiu a făcut infarct și a murit.