Înmatriculări auto fără bătăi de cap, la Beclean. Hiticas Copy Center este biroul unde se întocmesc actele de care aveți nevoie pentru înmatricularea autovehiculului, fără să mai fie nevoie să faceți drumuri de la o instituție la alta.

La biroul aflat chiar vizavi de Primăria Beclean, oamenii pot găsi servicii de înmatriculări auto complete, inclusiv asigurări obligatorii RCA sau polițe CASCO.

„Oferta noastră cuprinde servicii de Înmatriculări auto complete, respectiv efectuarea în favoarea clientului a tuturor etapelor ce trebuie parcurse în vederea înmatriculării unui autovehicul, indiferent că este vorba despre o mașină nouă sau cumparată la mâna a doua, înmatriculată deja în Romania sau care urmează să fie înscrisă în circulație pentru prima dată în țara noastră. Vă așteptăm cu drag”, se transmite pe pagina de Facebook Hiticaș Copy Center.

În plus, personalul amabil vă poate oferi și consultație în privința pașilor pe care îi aveți de urmat în vederea înmatriculării autovehicului dumneavoastră.

Hiticaș Copy Center se află pe strada 1 Decembrie 1918, numărul 2, chiar vizavi de Primaria Beclean.

Pentru informații suplimentare sau urgențe puteți suna la numerele de telefon 0745 960 123, 0745 960 120, persoana de contact fiind Ioan-Robert Hiticaș. De asemenea, puteți apela și la numărul 0758 100 450 (Eleonora Hiticaș).

Cele mai bune oferte de închirieri auto la „Hiticas Rent a Car”. Iată care sunt toate prețurile la autoturismele de închiriat și cum se poate face rezervare – FOTO

Iată de unde își pot cumpăra beclenarii bilete de avion la cele mai mici prețuri, fără grija „check-in”-ului