„LA VASILE”, cel mai nou restaurant din Beclean, și-a deschis de curând porțile! Situat pe strada 1 Decembrie 1918 la numărul 32 (chiar vizavi de spital) la restaurantul „La Vasile”, pe lângă mâncare proaspătă și gustoasă, clienții se pot delecta în câteva seri speciale și cu muzică de calitate, pentru toate gusturile.

Conceptul este unul nou în Beclean, proprietarii restaurantului „La Vasile” vrând astfel să le asigure clienților care le trec pragul o atmosferă de neuitat.

Deschis de luni până vineri de la 9.00 la 22.00, iar sâmbăta și duminica de la 11.00 la 22.00, la restaurantul „La Vasile” puteți găsi mâncare proaspătă, gustoasă și din belșug. 

În plus, există posibilitatea să cumpărați cu minim 12 lei „meniul zilei”, la care apa plată sau minerală este din partea casei.

De asemenea, se pot face și comenzi telefonic la 0744 380 233 pentru mâncare „la pachet”.

Printre preparatele culinare pe care le puteți regăsi în meniu se numără: ciorba țărănească de vită, ciorba a la grec de pui, ciorba de fasole cu ciolan, ciorba de legume de post, pulpa de porc la cuptor cu cartofi piure, fasole bătută de post, costițe marinate, salate sau papanași, dar și alte specialități.

Mai mult, restaurantul „La Vasile” se poate și închiria pentru diverse evenimente: nunți, botezuri, zile de naștere, majorate sau alte petreceri private.  

Pentru rezervări puteți suna la 0744 380 233. 

Poftă bună și petrecere frumoasă!

image

(P)