Știați că există “Lavanda de Figa”? Ei bine, o familie din Figa a pornit o afacere din dorința de a aduce în zona noastră frumusețea câmpurilor de lavandă din Franța și totodată beneficiile înmiresmatelor flori de culoare mov.

Familia care a adus o pată de culoare, la propriu, câmpurilor care înconjoară satul Figa este familia Mălinaș, iar cel care se ocupă de administrarea afacerii este Dani Mălinaș, mezinul familiei.

“Părinții mei sunt de mulți ani stabiliți în Franța, mai exact în sudul Franței, unde sunt foarte multe culturi de lavandă. Inspirați de ceea ce au văzut acolo, le-a venit ideea să cultivăm și noi la Figa lavandă pe care să o vindem mai departe sau să o transformăm în uleiuri esențiale care să fie folosite de către oameni”, a spus Dani Mălinaș pentru Știri din Beclean.

Pe lângă plantele propriu-zise, care pot fi oferite în dar sau folosite pentru înfrumusețarea diverselor evenimente, familia Mălinaș are de vânzare “Lavanda de Figa” și sub forma unor uleiuri aromatice.

Pe lângă obișnuitele sticle cu ulei de lavandă, doritorii pot cumpăr chiar și niște sticluțe cu parfum ca odorizant de mașină, la 15 lei bucata.

Mai mult, familia Mălinaș are oferte și pentru cei interesați de distilarea plantelor aromatice.

“Noi avem acum și aparatura de distilare atât de necesară obținerii uleiurilor de lavandă și nu numai. Am achiziționat un distilator performat și putem să oferim acest serviciu și celor care au plante de lavandă, însă nu au cu ce să le distileze pentru a obține produsul finit”, a mai adăugat Dani Mălinaș.

Persoanele care doresc produsele “Lavanda de Figa” sau vor să apeleze la serviciile de distilare ale propriilor plante cu ajutorul aparaturii performante, pot apela cu încredere la familia Mălinaș la numărul de telefon 0745 954 124.

Mai multe detalii despre afacerea familiei Mălinaș și numeroase imagini reprezentative puteți găsi și pe Facebook pe pagina “Lavanda de Figa”.

(Advertorial)