Beclenarii care își doresc petrecerea zilei de 1 MAI în aer liber, pot să facă asta și la Băile Figa! Administrația locală a anunțat faptul că stațiunea va pune la dispoziția turiștilor, pe lângă bazinul acoperit, și bazinul cu tobogane uriașe.

Astfel vineri, când pică Ziua Muncii, toți cei care vor să iasă „la iarbă verde” vor avea posibilitatea să se bucure și de distracție la Complexul Balnear Băile Figa. Intrarea va fi gratuită pentru toată lumea, iar toboganele uriașe vor fi disponibile pentru vizitatori.

Și, tot vineri, bazinul didactic de înot își va deschide porțile pentru toți cei care vor să înoate „profesionist”. Potrivit Vocea Transilvaniei, bazinul nu va putea fi folosit ca mijloc de distracție, ci doar în scop sportiv, înotătorii care vor intra în bazin trebuind să respecte mai multe reguli.

Persoanele care practică înotul sunt invitate să utilizeze bazinul de înot, în mod ‘sportiv’ am spune. În primul rând trebuie să știe să înoate, să aibă costume de baie și căști de înot și să respecte culoarele din bazinul de înot”, a precizat pentru Vocea Transilvaniei Caius Diugan.

Deocamdată Primăria Beclean nu a stabilit tarifele pentru utilizarea bazinului de înot, decizia urmând a fi luată în următoarea ședință de Consiliu Local, organizată în data de 30 aprilie, în sala de ședințe.