Luptătoarea sportivă Ana Luiza Bindea din Beclean a ajuns pe podium la Campionatul Național Taekwondo!

Tânăra a reușit să obțină medalia de bronz la Campionatul Național de Taekwondo, desfășurat la București în acest sfârșit de săptămână.

Luiza a fost a treia cea mai bună sportivă la stilul kyorugi, din 650 de participanți din toată țara, la grupa sa 30+ clasa A.

Vă amintim că Luiza Bindea este antrenată de sabonim Orban Ioan (foto jos dreapta) și este legitimată la Clubul Sportiv „Ilyo” (CS ILYO) din Bistrița.

Având în vedere că motto-ul după care antrenorul o ghidează pe sportivă este „Ai câștigat, continuă; Ai pierdut, continuă” este de înțeles faptul că Luiza dă de fiecare dată tot ce are mai bun la competițiile la care participă și ajunge de fiecare dată acolo sus.

Dovadă este faptul că tânăra beclenară a câștigat și anul trecut medalia de bronz la Cupa României la Taekwondo, tot la stilul Kyorugi. În 2016 a obținut tot o medalie de bronz, însă la stilul speed kick.

Despre performanțele ei, părinții, care sunt totodată și cei mai mari susținători ai Luizei, spun că vin după ore întregi de muncă și multă pasiune.