Actualizare – sâmbătă, ora 16.00

Luiza Bindea a luat medalia de bronz la Competiția Internațională de Taekwondo de la Bratislava!

După trei ani și jumătate de antrenamente intense, luptătoarea sportivă beclenară Luiza Bindea antrenată de sabonim Orban Ioan a plecat vineri în Slovacia pentru a participa la Campionatul de Taekwondo: Open Bratislava.

Luiza Bindea face parte din lotul condus la Bratislava de Marius Muti, președintele CS ILYO din Bistrița și totodată antrenorul lotului național de taekwondo.

Sportiva din Beclean va concura sâmbătă, 9 iunie, la Clasa A (n.r. avansați), categoria feminin, -34 kg.

„Suntem emoționați pentru Luiza și fericiți totodată că are șansa să reprezinte România la o competiție de o asemenea anvergură. Participarea la Open-ul de Taekwondo din Bratislava este rezultatul unei munci extraordinare, cu antrenamente uneori zilnice, alteori și de două ori pe zi. Luiza e determinată să dea tot ce are mai bun și suntem foarte mândri de ea”, au transmis părinții Luizei, în drumul lor spre Bratislava unde o însoțesc pe tânăra sportivă în vârstă de doar zece ani.

La Open Bratislava participă sportivi din 13 țări cu peste 500 sportivi în total.

În lotul luptătorilor sportivi de taekwondo din județul nostru, la Bratislava se mai află și Lia Musteață (campioană europeană), Sas Mihai, Tenghel Vlad, Riti Ana, Pintea Luca, Avram Raul, cu toții din Bistrița.

Luiza Bindea este singura din Beclean care reprezintă România la acest concurs atât de important.

Îi ținem pumnii! Hai, Luiza!