Păpuși vorbitoare, cățeluși simpatici cu diferite funcții, mașinuțe cu telecomandă, Lego, trenuri cu pistă, cărți cu sunete sau cu puzzle, seturi de bucătărie, jocuri de societate, trotinete sau căluți balansoar, pe toate acestea, plus alte câteva sute de sortimente de jucării, doritorii le pot găsi la magazinul de cadouri din curte de la Galant: “Lumea Copiilor”.

Special pentru luna Decembrie care este supranumită și “Luna Cadourilor”, patronii magazinului au suplimentat stocul de marfă cu jucării pentru copii în așa fel încât oricine să poată găsi un cadou potrivit pentru cei mici. Sau, eventual chiar să i le sugereze și Moșului care este pe drum în această perioadă.

“Am adus jucării noi, din cele care apar și în reclamele de la televizor, din gama Noriel și nu numai. Ne-am gândit să punem la dispoziția clienților noștri o gamă cât mai largă de produse, cu prețuri pentru fiecare buzunar, în așa fel încât fiecare client să fie mulțumit, iar cei mici să fie cei mai fericiți”, a spus pentru Știri din Beclean Mya Bătinaș, managerul magazinului “Lumea Copiilor”.

Dintre cele mai cunoscute mărci de jucării căutate de părinți și iubite de copii se numără așadar cele de la Noriel, dar și D-Toys sau cele marca Disney.

Prețurile pot începe de la câțiva lei, până la câteva sute, în funcție de preferințele și posibilitățile tuturor.

Magazinul “Lumea Copiilor” este deschis de luni până vineri de la 9.00 la 18.00, iar sâmbăta de la 9.00 la 15.00. Duminica este închis.