Magazinul „Lumea cadourilor” vă așteaptă cu cele mai frumoase idei de cadouri pentru toate vârstele și jucarii pentru copii!

Rame pentru poze, cutii de bijuterii, diferite obiecte de decorațiune interioară pentru casă, accesorii pentru femei, sticle sau căni personalizate, sau chiar și ceasuri, pe toate le puteți găsi la „Lumea cadourilor”, magazinul situat în curtea Complexului Galant.

În plus, cu o gamă extrem de variată de jucarii, magazinul este locul ideal unde puteți găsi cadouri pentru toată familia, la prețuri accesibile.

„Vă așteptăm cu drag în fiecare zi de luni până vineri de la 9.00 la 18.00 și sâmbăta de la 9.00 la 15.00 pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi, mai ales că acum se apropie sărbătorile. Am pregătit pentru toți clienții noștri un stoc generos de obiecte și jucarii, în așa fel încât fiecare să poată găsi cadoul ideal la noi în magazin”, a spus pentru Știri din Beclean Mya Bătinaș, managerul magazinului „Lumea Cadourilor”.

Potrivit acesteia, magazinul este deschis și joi, 30 noiembrie, precum și vineri, 1 decembrie. Singura zi în care este închis fiind duminica.

(P – publicitate)