Magic 5  Website | Proprietari de restaurante, agenți de turism, designeri, jurnaliști, peisagiști sau chiar constructori, cu toții au ceva în comun: și-au făcut un site cu ajutorul specialiștilor de la Magic 5.

„Vrei un website? Ti-l facem noi!”, este sloganul prin care echipa Magic 5 descrie cel mai bine modul simplu în care colaborează cu toți clienții săi: dedicat și personalizat.

În plus, atitudinea pozitivă este cea care face diferența la Magic 5, iar asta contează foarte mult în relația pe care clienții o au cu programatorii.

„Atat de simplu este sloganul nostru. Daca insa am putea sa spunem tot ceea ce ne determina sa scriem in fiecare zi si sa o facem cu zambetul pe buze, ne-ar trebui inca 100 de pagini ca si aceasta. Garantia noastra pentru tine: ‘O sa facem tot ceea ce este omeneste posibil ca tu sa primesti cel mai frumos website pe care ti-l poti permite!’
Suntem realisti si nu facem afirmatii pompoase doar de dragul de a le face. A avea un site | website este o necesitate. O companie fie mica, medie sau mare are nevoie de un site. Clientii tai au nevoie sa se identifice cu acel site | website. Cei care iti promit ca iti vor creste cifra de afaceri de 10 ori, ori ca iti va merge atat de bine afacerea dupa ce ai trecut pe la ei si le-ai dat banii sunt putin deconectati de la realitatea zilelor noastre.
A avea un site | website actual, bine facut care sa se adapteze indiferent de mediul de vizualizare este la fel de necesar ca o carte de vizita. Daca tu esti genul de om de afaceri care isi lasa datele de contact scrise pe bucatele de hartie, probabil ca vom putea colabora, insa doar daca esti pregatit sa-ti dezvolti putin receptivitatea la nou. Stim ca timpul tau este limitat, fapt pentru care te oprim aici din minunata lectura. Avem un super portofoliu care vorbeste de la sine”, precizează Magic 5 pe site-ul companiei.

Pe mg5.ro la categoria „portofoliu” se poate vedea cu ochiul liber cât de bine arată site-urile create de „magicienii” dezvoltatori de website-uri.

În cazul în care doriți și voi să aveți parte de „magia” celor de la Magic 5, nu ezitați să îi contactați la numărul de telefon 0742 543 345sau prin e-mail la adresa hey@mg5.ro. De asemenea le puteți scrie și pe pagina de Facebook Magic 5.

Mai jos, vă lăsăm să urmariţi o parte dintre website-urile (site-urile) dezvoltate de magicieni.
Diana German (Una dintre cele mai frumoase interprete de muzica populara)
Resurse Techonlogy (Echipamente)
Label Print (Etichete si solutii de print etichete)
Avantgrapho (Producator de mobila la comanda, premium)
BLC International (Solutii pentru Constructii)
Radio Prahova (Cel mai important post de radio Prahovean)
Restaurant Orizont (Unul dintre cele mai frumoase restaurante din Ploiesti)
Tina Olari (Creator de rochii de mireasa, rochii de ocazie si nu numai)
si lista poate sa continue…

(P-publicitate)