Primarul din Spermezeu, Sorin Hognogi, a transmis duminică seara un mesaj important în atenția tuturor practicanților de off-road.

Hognogi le-a amintit tuturor că practicarea acestui sport în alte locuri decât cele avizate pune în pericol pășunea comunală.

Mai mult, șoferii de off-road care nu respectă regulile vor putea fi sancționați contravențional.

“Pentru toți cei care practicați sportul off-road am rugămintea să o faceți doar pe proprietățile private, drumuri de hotar sau drumuri agricole. Vă informez că pe pășunea comunală acest sport se practică doar cu excepția organizării concursului de off-road. Sper să nu fim nevoiți sa luăm măsuri contravenționale. Vă salut cu mult respect și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a postat primarul Sorin Hognogi pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, un bărbat a adăugat o fotografie în grupul de FB #stiridinbeclean prin care a arătat cum au lăsat în urma lor practicanții de off-road terenul său, proprietate privată.

“Chiar am vrut să public o postare pe tema asta. Asta e pe proprietate privată. Frumos, nu? S-au distrat băieții”, a transmis Levy Darocsi în grupul Știri din Beclean.

Rămâne de văzut dacă șoferii de off-road vor respecta îndemnul primarului, sau vor continua să practice acest sport extrem acolo unde acesta este interzis.