Primarul orașului Beclean le-a transmis tuturor cetățenilor din urbea de pe Someș un mesaj special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Știri din Beclean vă redă mai jos toate gândurile pe care Nicolae Moldovan le-a dorit beclenarilor, în prag de Crăciun și An Nou. 

„Dragi cetăţeni ai oraşului Beclean,

An dupa an, veac dupa veac, sărbătorile de iarnă, care cuprind întreg Pământul cu frumuseţea şi vraja lor, reamintesc omenirii dragostea Creatorului pentru toţi copiii Săi.

Încheiem un an plin de realizări şi trăim cu speranţa că evenimentele petrecute ne vor oferi baza realizării şi în anul viitor a unor proiecte la fel de importante. Avem nevoie de toată puterea de muncă şi dăruirea de care putem da dovadă, pentru a putea clădi copiilor noştri o viaţă cât mai uşoară şi fericită.  Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, multă sănătate, iar, în case, fericire şi belşug.

Vă urez să aveţi un Crăciun Fericit, dragii mei beclenari!  Anul Nou 2016 să vină cu pace, linişte sufletească şi cât mai multe realizări pentru toţi!

La Mulţi Ani!

Primarul oraşului Beclean,
Nicolae Moldovan”

urare primarul NICOLAE MOLDOVAN 1