Organizatorii Celtic Transilvania au transmis un mesaj special tuturor celor care au sprijinit cea de-a III-a ediție a Festivalului. Narcis Mureșan, vicepreședinte al Asociatiei Celtic Transilvania și totodată coordonator al Festivalului unic în Europa de Est, a recunoscut că visau cu toții „la un asemenea succes, dar nu se gândeau ca o sa vină așa repede”. 

„A trecut a III-a editie a Festivalului Celtic Transilvania, o editie la care a fost la superlativ si care ne-a depasit asteptarile. Visam la un asemenea succes dar nu ne-am gandit ca o sa vina asa repede. Pe aceasta cale vreau sa multumesc, atat in nume propriu ca vicepresedinte al Asociatiei Celtic Transilvania si coordonator la festivalului, cat si in numele asociatiei si a colegilor, tuturor celor implicati in acesta editie de succes. In primul rand domnului primar Nicu Moldovan, primariei si consiliului local Beclean pentru sprijinul acordat si sustinerea financiara, sustinere fara de care ne-am fi descurcat mai greu. MULTUMIM!”, a transmis Narcis Mureșan, marți, prin intermediul paginii sale de Facebook. 

Mai departe, Narcis Mureșan a mulțumit și sponsorilor, dar și voluntarilor fără de care nimic nu ar fi fost posibil, precum și familiilor înțelegătoare.

„Multumim prietenilor si tuturor persoanelor fizice care au facut donatii pentru a putea sa punem la cale aceasta minunata editie. MULTUMIM! Multumim partenerilor media care au fost alaturi de noi si au postat permanent articole legate de festival : Timp Online, Vocea Transilvaniei, Stiri din Beclean, Rasunetul, Bistriteanul, Mesagerul, Radio Transilvania. MULTUMIM! Multumim de asemenea tinerilor voluntari condusi de catre Bianca Muresan, Bojthe Bianka si Ionica Both. MULTUMIM ! MUltumim tuturor artistilor si trupelor participante care au inteles spiritul festivalului si au v-au prezentat ce stiu ei mai bine la superlativ. MULTUMIM ! Multumim publicului pentru participarea activa si pentru felul in care s-au comportat pe toata durata festivalului. MULTUMIM! Sunt convins ca mai sunt multi pe care i-am uitat si ii rog sa ma ierte pentru asta dar oricum au respectul nostru si le MULTUMIM ! Si nu in ultimul rand vreau sa multumesc sotiilor, prietenelor si familiilor noastre si a tuturor celor implicat pentru ca ne-au inteles lipsa de acasa si nervozitatea datorata organizarii acestui minunat eveniment. MULTUMIM!”, a mai completat Narcis Mureșan.

Acesta a precizat pentru Știri din Beclean faptul că în următoarele zile organizatorii vor decide dacă va mai avea loc și o a patra ediție a Celtic Transilvania.