Tibi Ușeriu, bistrițeanul care a reușit să câștige anul acesta pentru a treia oară consecutiv cel mai greu ultramaraton din lume (6633 Arctic Ultra), are numeroși fani și în zona Becleanului.

Dovadă este mobilizarea pe care aceștia o fac pe rețeaua de socializare Facebook și îndeosebi în grupul Știri din Beclean. Oamenii vor să-l întâmpine pe „eroul” lor de suflet Tibi Ușeriu la Cluj-Napoca, acolo unde va sosi în noaptea de miercuri spre joi cu un zbor de la Londra.

Beclenarii au organizat în sensul ăsta un eveniment pe Facebook și plănuiesc să meargă în număr cât mai mare la aeroport pentru a-l aplauda pe cel care le-a bucurat sufletul cu reușita de la Cercul Polar.

Primul care a venit cu ideea unei plecări de la Beclean spre Cluj-Napoca pentru întâmpinarea lui Tibi Ușeriu a fost domnul Emil Hidoș, unul dintre cei mai mari susținători ai ultramaratonistului.

„Bucurosi să-l avem , din nou acasă !!!
MIERCURI spre joi, 21/22 Martie, toate drumurile duc la Cluj …la Aeroportul din Cluj!!
Ora plecării din Beclean 23.00.
Ora sosirii Avionului cu Tibi , 00.45 !!
Se întoarce acasă , Omul Zăpezilor, Eroul nostru Tibi Ușeriu !
Așa cum am mai postat , ar fi fain , sa fim cât mai multi care sa-l întâmpinăm pe Tibi Ușeriu.
Avem timp câteva zile , sa stabilim un loc de întâlnire , loc de plecare , si apoi să vedem cu ce vom pleca……dacă va fi să plecam cu masinile personale, eu pun la dispozitie , trei locuri……..Aștept din partea voastra propuneri si ideii. Va mulțumesc, pentru participare.
………………………………………………………………………………………..

CU TINE, TIBI, VIAȚA-I MAI FRUMOASĂ …
(Cornel Costea )
Nu cred că poate nimeni să-nțeleagă
‘ncercările prin care ai trecut
în șapte zile, când o lume-ntreagă
vedea, în tine, omul absolut.
Ce forțe, oare, încă-ți dau tăria
de-a merge pân’ la capăt, negreșit?
Și de-unde, încă, afli bucuria
de-a fi o umbră-n albul nesfârșit?
Te admirăm mai mult decât o spunem,
te-mbrățișăm în fiece minut,
iar dacă-i greu chiar crucea să ne-o ducem
ne amintim cum toate te-au durut,
dar nu ai renunțat nicio secundă,
departe de noi toți simțeai iubirea
prin care inima ta mare, blândă,
reînvia, sfidând nemărginirea.
Te așteptăm, cu nerăbdare,-acasă,
să plângem și să râdem împreună,
cu tine, Tibi, viața-i mai frumoasă
și trecem drepți prin orișice furtună …
Cluj-Napoca, 16 martie 2018”, a transmis domnul Hidoș pe Facebook.

Imediat i s-a alăturat consilierul local Zoli Veres, care a spus că poate și el să ducă spre aeroportul clujean câteva persoane cu mașina lui.

Împreună cei doi, precum și alți susținători de-ai lui Tibi Ușeriu au convenit ca locul de plecare să fie parcarea din fața Primăriei Beclean, iar ora de întâlnire să fie 22.30.

Beclenarii sunt așteptați așadar miercuri, 21 martie de la ora 22.30 pentru a porni spre Cluj-Napoca ca să-l întâmpine pe Tibi Ușeriu.

Vă amintim faptul că ultramaratonistul a câștigat anul acesta pentru a treia oară consecutiv competiția 6633 Arctic Ultra, aceasta fiind totodată și a treia sa participare în „iadul de gheață”. Sfidând orice lege a naturii, demonstrând o voință de fier și o capacitate de a duce lucrurile „până la capăt” Tibi Ușeriu a trecut primul linia de sosire ținând în mâinile înghețate de ger steagul României. Reușita lui a devenit cel mai discutat subiect din rețelele de socializare din ultimele zile, iar sosirea sa la Cluj-Napoca reprezintă un motiv de sărbătoare pentru mulți dintre fanii săi.