Accident între un motociclist și o căruță, pe DN17, la intersecția cu drumul care duce spre Herghelie. Există din primele informații un singur rănit în stare de inconstiență.

La fața locului s-au deplasat echipaje EPA Beclean și TIM Bistrița.

#actualizare1 Victima este motociclistul, care a fost deja preluat de echipajul de pe Ambulanța Beclean și va fi dus în întâmpinarea echipajului de Terapie Intensivă Mobilă SMURD Bistrița, care-l va prelua mai departe spre Urgențe la Bistrița.

#actualizare2 Martorii #stiridinbeclean susțin că motociclistul venea din direcția Bistrița și în intersecția respectivă căruța i-ar fi ieșit în cale. Ar fi avut viteză foarte mare, iar motociclistul a fost aruncat 100 de m pe câmpul de pe marginea drumului vrând probabil să evite impactul. Casca de protecție i s-a spart din cauza căzăturii puternice.

“Echipajele SMURD de prim ajutor si ulterior de terapie intensiva mobila au preluat un barbat în vârstă de 34 de ani (motociclist) în stare de inconștiență, prezenta un traumatism cranio cerebral grav. A fost stabilizat pentru a fi transportabil și a ajuns la UPU SMURD Bistrița”, a precizat purtătorul de cuvant al ISU BN.

#actualizare3 Primul ajuns la fața locului a fost un polițist de la Postul de Poliție Reteag, aflat în timpul liber.

“Colegul nostru a acordat prim-ajutor persoanelor și a luat măsurile necesare, până când au ajuns echipajele medicale și de politie la locul accidentului. Din primele date de pare că, un bărbat de 56 de ani, care conducea un atelaj hipo, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea directiei de mers, pentru a pătrunde pe o strada lăturalnică, moment in care a fost lovit de o motocicletă, condusă de un tânăr de 34 de ani, din Bistrița”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

“În urma accidentului, motociclistul a fost rănit. Căruțașul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul 1,07mg/l alcool pur in aerul expirat”, a mai menționat sursa citată.

Polițiștii verifică toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Mai multe fotografii, aici.

#comunitateunita #stiridinbeclean