Nicolae Moldovan își va depune marți candidatura pentru funcția de primar al orașului Beclean. Este pentru a cincea oară consecutiv când Nicolae Moldovan intră în cursa pentru Primărie, din anul 2000 el câștigând detașat de fiecare dată. 

Alături de candidatura lui Moldovan, tot marți, va fi depusă și lista cu propunerile PSD pentru consilieri locali. Printre cele 21 de nume propuse nu lipsesc Bogdan Tușa, Vasile Pop, Zoli Vereș sau Sever Bindea. La coada listei se află Cornel Deneș, Nicolae Țilia și Rodica Crina Halas.

Mulţumesc tuturor celor care ne-au dat o semnătură de susţinere (1290) pentru ca mâine,19.04.2016, la ora 10:00, să reuşim să înscriem oficial candidaturile la Consiliul Local şi pentru funcţia de primar al oraşului Beclean”, a transmis Nicolae Moldovan luni seara pe pagina sa de Facebook.

Potrivit reprezentanților Biroului Electoral de Circumscripție din Beclean, pentru a se putea înscrie în cursa pentru funcția de primar al urbei de pe Someș la alegerile locale din 5 iunie, orice candidat trebuie să adune cel puțin 500 de semnături.