Bianca Căntăroaie a fost validată în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit circa 20 de tineri din comuna Lunca Ilvei și la care a participat Vicepreședintele PSD B-N, Senatorul Ioan Deneș, Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan și Președintele PSD Lunca Ilvei, Claudiu Palage.

Din echipa de conducere a organizației TSD Lunca Ilvei mai face parte Florin Borza – Secretar Executiv, Alina Cozonac, Oana Man, Adina Bugnar, Ancuța Rus, Victoria Rus– Vicepreședinți; Adrian Mironescu – Trezorier; Florin Boșcoaie, Ionuț Rus, Flaviu Popa, Mihai Danci și Filip Cornel – membri în biroul politic local.

„Am întâlnit la Lunca Ilvei o echipă de tineri foarte determinați să hotărască modul în care va arăta viitorul lor! Scopul nostru, al tinerilor social democrați, este unul foarte concret: să pregătim generația politică de mâine și să îi susținem pe acei oameni care astăzi ne preiau ideile și le promovează! Partidul Social Democrat este singurul partid din județul Bistrița-Năsăud care a înțeles importanța tinerilor în politică!

Am mare încredere în Bianca și în echipa ei și sunt convins că după data de 5 iunie, tinerii din Lunca Ilvei vor fi reprezentați în Consiliul Local Lunca Ilvei de un număr semnificativ dintre colegii mei din TSD Lunca Ilvei.

Vreau să îi mulțumesc Domnului Senator Ioan Deneș și colegilor din comuna Lunca Ilvei pentru foarte bun organizare a conferinței locale. Voi fi alături de ei și îi voi spriji în proiectele lor și mai ales în promovare lor în zona deciziei politice locale și județene!”, a declarat în cadrul conferinței președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan.

Bianca Căntăroaie este studentă a Facultății de Științe Economice și Gestiune a Afacerilor din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.