Satul de vacanță de la Băile Figa se bucură anul acesta de numeroase locuri de cazare noi: cabane cu un aspect impecabil, care îmbină confortul și utilitatea, cu eleganța și frumusețea locului. 

Proprietarii de cabane sau căsuțe de vacanță au investit enorm în aspectul camerelor, dar și în spațiile de relaxare din interior sau din exterior care le oferă turiștilor variante de petrecere a timpului liber, după o zi de bălăceală. 

Se pot găsi saloane cu fotolii și canapele generoase, mese de ping-pong, precum și grătare rustice unde se pot pregăti cine delicioase. 

De exemplu, turiștii care vor să găsească la Băile Figa o cazare ca-n filme pot să rezerve una dintre Cabanele Imperial. 

“Aici, la Cabana Imperial ne-am pregatit ca la carte, fie ca esti tanar si dornic de party cu gasca ta, fie ca esti un cuplu matur insotit de prieteni de poveste ne-am gandit la toate.

Cabana Imperial este amplasata la 2 minute de statiunea balneara si are o capacitate de 14 persoane. In curte te asteapta un gratar unde deliciul culinar depinde doar de gusturile tale.

La intrarea in cabana ai un salon de 70 de metri patrati cu 3 coltare (1 extensibil), salon pe care il poti folosi fie pentru relaxare, fie pentru distractie sau servit masa. O bucatarie complet utilata si un living spatios cu 2 coltare extensibile sunt prezente de asemenea.

Cabana Imperial are 3 dormitoare cu pat matrimonial, 2 bai utilate cu tot ce ai nevoie, 1 baie la parter si 1 la mansarda, Smart TV 4K, WiFi, sistem profesional de muzica Logitech, semineu, frigider, lada frigorifica, incalzire centrala proprie inclusiv in pardoseala, lumini ambientale si plase de tantari”, scrie proprietarul cabanelor Imperial pe site-ul cazarebailefiga.ro.

De altfel, pe site-ul www.cazarebailefiga.ro, turiștii care vor să își petreacă vacanța la Băile Figa pot să găsească cele mai bune oferte de cazare. 

Și, cel mai important, este că fiecare loc de cazare are notat numărul de telefon al proprietarului care poate fi astfel contactat direct și nu prin intermediari. 

Prețul la cazare pornește de la 100 de lei pe noapte pentru o căsuță, și poate ajunge la 700 de lei pe noapte pentru o cabană mare ce oferă condiții excelente. 

Vă amintim, Complexul Balnear Băile Figa se află la o distanță mică de orașul Beclean, iar accesul la Băile Figa se face pe DN 17.

Stațiunea balneară Băile Figa s-a inaugurat în iunie 2010, iar investiția inițială a fost realizată cu ajutorul fondurilor europene PHARE 2005 și s-a ridicat la peste două milioane de euro.

În prezent, la Băile Figa există în plus față de momentul inaugurării un bazin exterior cu apă caldă, bazin de copii, numeroase facilitați de petrecere a timpului liber și de a servi masa, iar anul acesta va fi construit un tobogan imens lângă bazinul cu apă caldă.

(P – publicitate)