Incident neobișnuit la Beclean! Un tânăr din Coasta i-a oferit joi seara spre vânzare o bicicletă unui jandarm din cadrul Plutonului de Jandarmi Beclean care se afla în timpul liber. 

Datorită naturii meseriei sale, jandarmul s-a interesat imediat dacă nu cumva există vreun apel care să anunţe furtul unei biciclete în zonă.

„Astfel, a aflat că există un apel la Numărul Unic 112 la ora 20.45, care reclama o astfel de faptă. Când şi-a dat seama că potenţialul cumpărător este om al legii, făptuitorul a abandonat bicicleta şi a fugit. Jandarmul şi-a sunat imediat colegii care aflându-se într-o acţiune de patrulare au pornit înspre zona indicată de acesta”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bistrița remis redacției Știri din Beclean.

Potrivit sursei citate, de frică, tânărul s-a aruncat în Someş vrând să-l traverseze, iar astfel să scape de jandarmi. Oamenii legii însă l-au aşteptat pe celălalt mal, unde cel în cauză a fost prins.

„A fost identificat M. I. de 19 ani, din sat Coasta, comuna Şieu-Odorhei, pe numele acestuia fiind întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. 1, Cod Penal”, se mai subliniază în comunicatul citat.

Tânărul a fost predat ulterior Secţiei de Poliţie a oraşului Beclean și urmează să fie cercetat pentru fapta sa.

bicicleta Jandarmeria Beclean 1