Viața unei tinere de 15 ani din orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud, a fost dată peste cap chiar de către cel care i-a dat viață! Minora a rămas gravidă cu tatăl ei, M.T., care ar fi abuzat-o sexual în repetate rânduri, susțin surse din anturajul bărbatului pentru Vocea Transilvaniei

Drama este cu atât mai mare cu cât, potrivit acelorași surse, abuzurile s-ar fi petrecut cu buna știință a mamei copilei, o femeie cu probleme mintale, gravidă și ea. Bunica adolescentei este însă cea care l-a denunțat pe ginerele său la poliție, după ce a aflat că M.T și-a lăsat și fiica însărcinată. Fără să mai stea pe gânduri, femeia a și luat-o pe copilă în grija ei, fiind în prezent tutorele legal al acesteia.

Bărbatul a fost reținut de către oamenii legii din Beclean, iar vineri, 4 septembrie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie trimis în judecată pentru fapta sa. 

Cum s-a aflat totul? 

Poate abuzul sexual la care a fost supusă minora nu s-ar fi aflat dacă bărbatul în vârstă de 37 de ani nu ar fi lăsat-o însărcinată. Fata s-ar fi simțit rău la examenul de corigență de peste vară și a fost dusă de urgență la medic. Cum avea amețeli și susținea că o doare burta, a fost văzută imediat de un ginecolog.

Întrebată de medic cine ar fi tatăl copilului, răspunsul minorei a fost unul simplu: „tata”.

Atunci, vestea stupefiantă a ajuns și la urechile bunicii din partea mamei, care a decis să depună o plângere la poliție împotriva ginerelui său.

Potrivit unor surse din anturajul familiei, șocant este faptul că minora nu pare să conștientizeze ceea ce i s-a întâmplat, gravitatea faptei. De asta, fata va primi consiliere psihologică o bună bucată de timp, pentru a reuși să treacă peste această traumă și să fie o mamă bună pentru copilașul care se va naște peste doar câteva luni. Cum sarcina i-a fost descoperită târziu, la aproape șase luni, ea va trebui să aducă pe lume copilul conceput prin incest.

M.T., bărbat cu un caracter îndoielnic

În ciuda faptului că era un angajat model și pe stradă poza în familist convins, bărbatul în vârstă de 37 de ani nu se ferea să arate în mediul online faptul că este un pervers. Pe pagina lui de Facebook, la o lună după ce a distribuit o pagină cu povești pentru copii, a dat share unui film porno. În plus, la descrierea sa, a folosit un limbaj licențios.

 

Deși pare mai degrabă un scenariu de film, realitatea este că acest om a șocat întreaga comunitate din Beclean, care nu se aștepta ca un beclenar să fie capabil de așa ceva vreodată. Rămâne de văzut ce pedeapsă va primi bărbatul și cum va reuși copila de 15 ani să treacă peste trauma vieții ei.

Citește mai departe pe Vocea Transilvaniei ce s-a întâmplat cu mama adolescentei rămasă gravidă cu propriul tată.