Familia Rebrean din Beclean a amenajat o super grădină cu flori, chiar în fața blocului.

În dreptul apartamentului familiei Rebrean de la parterul unui bloc de pe Aleea Ghiocelului, se poate admira o grădină cu multe soiuri de flori, în special trandafiri din toate culorile.

Domnul Gheorghe Rebrean se afla în această după masă printre trandafiri, udându-i. Îngrijește grădina cu flori de ani de zile, iar trandafirii săi atrag atenția tuturor celor care trec prin zonă.

„Fac asta cu drag și iubesc florile, toată familia le iubește”, a spus bărbatul pentru Știri din Beclean.

Acesta a recunoscut faptul că pe lângă timp a investit și bani pentru a înfrumuseța grădina, chiar și o parte din pământul folosit la flori a fost cumpărat.

Această familie din Beclean este doar un simplu exemplu despre cum ne putem implica fiecare în a înfrumuseța grădina din fața blocului (acolo unde există una).

Poate uneori nu este timp, alteori poate nici resurse financiare, dar tot se pot găsi feluri prin care să avem grijă de spațiul care ne înconjoară. În primul rând să păstrăm curățenia, apoi restul vine de la sine.

#Respect familiei Rebrean și #curaj tuturor celor care vor încerca să facă ceva mai mult pentru această #comunitateunita a Becleanului nostru drag.

P.S.: Dacă mai știți exemple de grădini de bloc amenajate într-un fel aparte vă rog să ne dați de veste, să mergem să le pozăm.

Vedeti în grupul Știri din Beclean o galerie foto cu grădina familiei Rebrean.