Ofertă de muncă în străinătate! Firma JAGA PERSONAL cu sediul în Graz, Austria, face angajări!

Se caută urgent muncitori calificați pentru următoarele posturi:
– zidar;
– ajutor pe șantier (la prepararea materialelor de constructii, pregatirea sculelor și așa mai departe);
– electrician;
– lăcătuș mecanic;
– muncitor în producție.

CV-urile doritorilor se pot trimite la adresa electronică: austrianjobs@gmail.com. De asemenea, mai multe detalii se pot oferi la numărul de telefon +43 688 60 258 513, unde va răspunde o persoană care vorbește limba română.

Care sunt condițiile? 

Pentru a aplica e nevoie de un CV în limba germana, o copie de pe pașaport/buletin, o copie de pe certificatul de calificare în domeniu (pentru unul sau mai multe dintre posturile oferite), traduse și legalizate.

IMPORTANT! Angajatorul spune că nu este neapărat ca viitorul angajat să știe limba germană, în condițiile în care muncitorii se pot organiza în echipe de câte cinci sau mai mulți, din care e suficient ca doar unul sau doi să știe germana, ca să înțeleagă și ceilalți ce este de făcut.

Care este salariul oferit?

Venitul oferit este între 1.500 și 1.700 de euro net, în fiecare lună. De cazare se va ocupa firma, deoarece o să fie șantiere în toată Austria.

Dacă dintre cei selectați sunt persoane care pot să ajungă în Austria cu mașina personală e și mai bine.

PERIOADA angajării este nelimitată, cel puțin atât cât permite și vremea. În mod normal, pe la jumatatea lunii decembrie, șantierele se încheie. Munca se reia, de obicei, în luna februarie.

Multă baftă tuturor!