Nu mai puțin de trei locuri de muncă extrem de atractive sunt disponibile la firma Serenia din Beclean. Se caută urgent agent de vânzări, dar și lucrător la atelierul de pe Valea Viilor sau vânzătoare la magazinul din oraș.

Pentru postul de agent de vânzări reprezentanții Serenia au nevoie cât mai repede de un tânăr cu experiență în vânzări, care să fie organizat și mai ales capabil să relaționeze cu clienții. În plus, este necesar ca acesta să aibă permis de conducere categoria B cu minim 5 ani vechime.

Agentul de vânzări va fi bine plătit, cu un salariu fix la care i se va adăuga 5% din vânzări. În plus, programul lui va fi unul flexibil.

Apoi, la atelierul de pielărie de pe strada Valea Viilor firma Serenia caută o persoană responsabilă, dispusă să lucreze în prelucrarea pielii. Salariul va fi unul atractiv, iar orarul de muncă va fi fix, de la 8.00 la 17.00.

Și nu în ultimul rând, Serenia face angajări și la magazinul din oraș situat pe strada Șieului. Acolo se caută o vânzătoare atentă la detalii, cu simț estetic și comunicativă.

Mai multe informații despre cele trei oferte de muncă puteți obține la numărul de telefon 0745 685 399, dar și personal, atât la sediul atelierului, cât și la magazinul Serenia din oraș.

Cei care doresc să comunice prin mediul online cu reprezentanții companiei Serenia pot face asta printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Serenia.

Despre compania Serenia

Potrivit site-ului companiei, Serenia a fost înființată în anul 1999 cu capital 100% românesc, având la bază dragostea pentru arta marochinariei și design de cea mai bună calitate.

Douăzeci de ani mai târziu, ne putem mândri de perseverența noastră, fiind printre puținii producători de acesorii din piele naturală de pe piața românească. Unul dintre marile avantaje a acestei linii de producție e că pielea, ca materie primă, este pregătită tot de noi, în cadrul fabricii de prelucrare a pielii pe care compania SERENIA o deține de asemenea începând cu anul 1999.