Serenia, unul dintre cele mai cunoscute magazine cu articole vestimentare din Beclean, își așteaptă clienții cu o super ofertă promoțională în perioada 10-28 februarie.  

Este vorba despre reduceri de preț (de la 30% până la 70%) la rochii de zi sau rochii pentru evenimente speciale, fuste sau cămăși, costume de bărbați sau haine și încălțăminte de copii.

”Dorim să le oferim tuturor șansa să-și cumpere produsul dorit la un preț avantajos. Cu această ocazie, după perioada promoțională o să aducem marfă nouă din noile colecții. Oferta promoțională are loc pentru o categorie mare de produse din magazin, în limita stocului disponibil bineînțeles”, a spus pentru Știri din Beclean Ioana Căpâlna, managerul Serenia.

De exemplu, se pot găsi rochii și cu 50 de lei, costume de bărbați la doar 100 de lei sau cizmulițe de copii cu 30 de lei perechea.

Beclenarii care-și doresc așadar piese noi în garderobă pot să profite de această perioadă cu prețuri promoționale care se desfășoară la Serenia până la sfârșitul lunii februarie 2019.

Vă amintim, magazinul Serenia se află în Beclean pe strada Șieului, la doi pași de Clubul Elevilor.

Programul de funcționare este de luni până vineri între orele 9.00 și 19.00 (iarna până la 18.30), sâmbăta de la 9.00 la 15.00, iar duminica este închis.

 (P)