Organizatorii Celtic Transilvania vor participa și anul acesta la competiția de gătit gulaș din cadrul Maialului Bistrițean Maghiar.

Participarea beclenarilor la acest concurs de gătit la ceaun a devenit deja o tradiție, după cum subliniază aceștia.

„Ne-am inscris si anul acesta la concursul de gatit gulas din cadrul Maialului Bistritean Maghiar. Din 2016 incoace suntem o prezenta constanta printre echipele de meseriasi intre ale gatitului de gulas, dar nici noi nu ne lasam mai prejos. Ca dovada am castigat inca de la prima participare premiul special al juriului 😛 Va asteptam si in acest an sa ne sustineti, sa gustati din gulasul nostru, poate bem si un pahar de jinars 😀 , vorbim despre Festivalul Celtic si alte proiecte ale noastre si ce este cel mai important, ne distram ! Va asteptam!”, scrie pe pagina de Facebook Celtic Transilvania. 

Primăria municipiului Bistriţa organizează sâmbătă, 12 mai 2018, în cadrul Maialului Bistriţean Maghiar, tradiţionalul concurs culinar de gătit gulaş dotat cu premii.

Evenimentul, care se va desfăşura în Pădurea Schullerwald, se înscrie în calendarul acţiunilor organizate de Municipiului Bistriţa şi se află anul acesta la cea de-a şaptea ediţie.