Peste zece localități dintre Beclean și Dej au fost afectate marți seara de o pană de curent!

Au rămas fără electricitate în jurul orei 20.30 aproape toate localitățile dintre Coldău și Reteag, inclusiv zona Cireșoaia, dar și Târlișua.

Printre localitățile afectate de pana de curent se numără Braniștea, Cireșoaia, Măluț, Coldău, Ciceu-Corabia, Cristeștii-Ciceului, Uriu, Reteag, Negrilești, Ilișua, Spermezeu, Borleasa.

Echipe operative ale Electrica au acționat imediat și în jurul orei 22.00 au descoperit unde a fost problema: două linii principale de alimentare cu energie electrică au fost picate.

Un cititor #stiridinbeclean a spus că un stâlp de electricitate a fost trăznit la Reteag, însă acest fapt nu a fost confirmat oficial până la ora transmiterii acestei știri.

Reprezentantul Institutiei Prefectului Bistrița-Năsăud, Mihaela Ivan, a transmis în jurul orei 22.15 faptul că linia principală (cea pe care e conectat și Dejul) în scurt timp se repară, iar cealaltă linie pe care e legată Valea Țibleșului deja este funcțională.

„In aprox 20 de minute o sa fie curent peste tot! Cei de la Electrica isi cer scuze pentru situatia creata si va multumesc pentru intelegere! A fost o situatie dificila, cauzata de codul galben, dar va asigur ca si-au dat tot interesul sa o rezolve cat mai repede! Noapte buna! P.S.: daca mai apare ceva intre timp si putem sa fim de ajutor, contactati-ne!”, a mai adăugat Mihaela Ivan pentru Știri din Beclean aproape de miezul nopții.

Vă amintim faptul că județul Bistrița-Năsăud a fost marți seara sub atenționare de cod galben de vreme severă imediată. Din fericire, nu au avut loc evenimente semnificative în acea partea de județ cu localitățile afectate de pana de curent.

Vom reveni cu detalii despre defecțiunea din această seară de îndată ce vom primi vești noi.